Anode Energie

U wilt uw contract verlengen?

U bent al klant bij Anode Energie voor uw aansluiting thuis, maar binnenkort zijn uw huidige tarieven niet meer geldig? Lees verder...

Nieuw contract afsluiten?

Uw huidige contract loopt binnenkort af? Check dan direct de tarieven die bij Anode Energie voor uw aansluiting van toepassing zijn.
Klik hier.

Over Anode Energie en haar producten

Anode Energie, dat gevestigd is in Barendrecht, is een gestaag groeiend energiebedrijf. Anode Energie is opgericht in juni 2001 en levert zowel grijze, groene stroom en binnenkort ook gas. Een servicegericht energiebedrijf dat elektriciteit/gas in- en verkoopt, is een korte omschrijving van Anode Energie. Een belangrijke factor binnen Anode Energie is dat het zeer service gericht is.

Oorspronkelijk leverde Anode Energie alleen stroom aan het bedrijfsleven, maar in 2006 begon Anode Energie met het leveren van elektriciteit aan de particuliere markt. Sinds kort is hier dan ook gas bijgekomen.  Het onderscheid dat Anode Energie maakt met betrekking tot andere energieaanbieders is de flexibele klantgerichte opstelling van Anode Energie om ook maatwerk te kunnen leveren met een marktconforme prijs.

Wij kunnen u momenteel de volgende producten aanbieden. Maak een keuze om meer informatie te verkrijgen.

Anode Energie Stroom
Anode Gas
Anode Energie Stroom en Gas
Anode Energie Collectief