Nieuws 2012

 

23 juni 2012
Sectorverhaal
besparingIn het weekblad Facilitair & Gebouwbeheer is in week 20 het sectorverhaal 'Energie besparen met zo min mogelijk energie' gepubliceerd.
In dit verhaal wordt uitgelegd hoe u met eenvoudige middelen en de nodige kennis behoorlijk wat energie kunt besparen. Het weekblad Facilitair & Gebouwbheer is gericht op de facilitiare sector; voor facilitair management en gebouwbeheer in Nederland en Vlaanderen.

Klik hier voor het sectorverhaal

 

1 juni 2012
Kunstenaar Saskia Laurant maakt een rotonde-kunstwerk waaraan iedereen kan bijdragen
In rotondeBarendrecht kunnen rotondes door bedrijven worden geadopteerden er mogen kunstwerken op worden gezet. Er zijn al veel kunstwerken op rotondes geplaatst, maar de grote rotonde bij de Oude Trambaan bleef nog leeg. Nu komt daar verandering in, want deze zomer zal boven deze rotonde een zonnebol komen te hangen: de Anodebol. En aan dit kunstwerk kan iedereen die een band heeft met Barendrecht deelnemen.

Het kunstwerk is geïnspireerd op de grootste groene energiebron: de zon. Naast dat de zon de belangrijkste energiebron op aarde is, is zij tevens voor veel mensen het symbool voor warmte en licht. Dit gevoel heeft de kunstenaar Saskia Laurant in dit kunstwerk willen vastleggen. Als het guur, grijs of donker is en de zon ver te zoeken, zal deze energiebol een warm licht laten schijnen.

Het kunstwerk is geïnspireerd op de grootste groene energiebron: de zon. Naast dat de zon de belangrijkste energiebron op aarde is, is zij tevens voor veel mensen het symbool voor warmte en licht.

Lees verder…

5 april 2012
Fietsactie
Sluit een vaste prijs contract af en ontvang 25% korting op de Sparta E-moticon C3! U betaalt dan geen 1799 euro maar 1349 euro! Daarnaast ontvangt u marktconforme tarieven voor uw energieaansluiting.

De fiets wordt rijklaar en afgesteld bij u thuis afgeleverd. De korting is exclusief de servicekosten die 34,50 euro bedragen. sparta emoticon

Waarom deze actie?

Anode Energie beloont haar klanten graag. Daarom heeft zij deze actie samen met Logys opgezet. Logys regelt de fiets, Anode Energie het energiecontract. U als klant krijgt twee zaken; zowel een fiets als een energiecontract tegen een scherpe prijs!

Voor wie geldt deze actie? Voor alle nieuwe klanten die een vaste prijs contract afsluiten, voor bestaande klanten die al een vaste prijs contract bij Anode Energie hebben én voor bestaande klanten die minimaal al twee jaar een variabel contract hebben.

 

Klik hier voor meer informatie

 

1 maart 2012
Winnaar Tuinbouwrelatiedagen Gorinchem voorspelt marktprijs elektriciteit

Barendrecht – De heer M.J. Munster van het bedrijf Munster Flower uit Heerhugowaard is de winnaar geworden van de prijsvraagactie van Anode Energie. Hij heeft een jaar lang gratis handel in elektriciteit inclusief toegang tot het online handelsplatform gewonnen. grafiekDe heer Munster had de prijs van Endex Cal-13 baseload op vrijdag 17 februari op 5 cent na goed ingeschat. Ditwas bijna niemand gelukt vanwege de plotselinge prijsstijging.

Anode Energie heeft op de Tuinbouwrelatiedagen Gorinchem een prijsvraag uitgeschreven, namelijk wie raadt de eindprijs van vrijdag 17 februari voor basislastelektriciteit van het jaar 2013. De heer Munster zat met 52,80 Eur/MWh het dichtst bij de gerealiseerde marktprijs van 52,85 Eur/MWh. De winnaar betaalt een jaar lang geen abonnementskosten op zijn energiecontract bij Anode Energie.

Voor degenen die niet aanwezig waren op de beurs in Gorinchem of niet aan de actie hebben meegedaan komt er een herkansing. Op de Westland Relatiedagen Rijswijk op 25 en 26 april staat Anode Energie weer met een dergelijke actie.

 

Anode Energie heeft op de Tuinbouwrelatiedagen Gorinchem gestaan
Deze tuinbouwbeurs vond van 14 tot en met 16 februari plaats. Zie hier een foto van het Anode Energie Team.

 

Westland Relatiedagen Rijswijk
De volgende beurs waar Anode Energie op aanwezig is, is de Westland Relatiedagen Rijswijk. Deze vindt 25 en 26 april plaats. Anode Energie zal ook op deze beurs een dergelijke prijsactie als op de Tuinbouwrelatiedagen Rijswijk hebben.

Vakbeurs Facilitair – kale stand
anode stand

 

13 februari 2012
Gemiddeld een 8!

Anode Energie heeft een klanttevredenheidsonderzoek uit laten voeren onder haar klanten. 96% van de respondenten gaf als rapportcijfer een voldoende en 91% gaf een 7 of hoger.