Anode-logo
Anode Energie tweede beste energieleverancier
Dit is gebleken uit het halfjaarlijks onderzoek van energievergelijken.nl, gebaseerd op beoordelingen van 21.500 bezoekers in de periode van september 2013 tot en met januari 2014. Anode Energie kreeg een 7,5 en heeft daarmee de zelfde plek weten te behouden als het voorgaande onderzoek.
Lees verder...

Achterhoekse Groene Energie Maatschappij (AGEM) gelanceerd
Anode Energie levert de energie tot AGEM haar eigen leveringsvergunning heeft. De lancering vond woensdag 27 november is Groenlo plaats. De coöperatie levert in de Achterhoek opgewekte groene energie.
Lees meer...

Gemiddeld een 8!
Anode Energie heeft een klanttevredenheidsonderzoek uit laten voeren onder haar klanten. 96% van de respondenten gaf als rapportcijfer een voldoende en 91% gaf een 7 of hoger.
Lees meer...

Welkom bij Anode

Anode Energie is een zelfstandige Nederlandse energieleverancier. Wij richten ons op producenten en afnemers in diverse sectoren. Hierbij verlenen wij altijd dezelfde service en klantvriendelijkheid. Het maakt daarbij niet uit of wij handelen in energie met grotere industriële klanten, de glastuinbouw, kantoren, kleine zakelijke verbruikers (MKB) of particulieren. Maak hieronder uw keuze.
Thuis
Bedrijven